Багажници

  Как да транспортирате велосипедите през ваканцията? Колоезденето е вашата страст! Използвате всеки свободен момент, за да му се посветите. Особено доволни сте, когато можете да отделите няколко дни и да заминете някъде. А как превозвате велосипеда си? Ако автомобилът ви е по-голям – можете да го правите и вътре в купето, но има много по-добри решения. Багажници за велосипеди на покрива Изглежда съвсем естествено – особено ако вече имате монтиран багажник и няма да се налагат нови разходи. Достойнството е, че нищо не закрива стоповете ви; при случаен удар отзад, няма да бъде ударен велосипедът; при каране по екстремни пътища няма да пострада боята нито на колата, нито на байка. Но възникват няколко въпроса:
  • Колко лесно или колко трудно ще успявате да закрепите колелото на покрива?
  • Какво се случва с аеродинамичността на автомобила?
  • С колко се увеличава разходът, ако возите повече от едно колело?
Багажници за велосипеди за теглича Ако вече имате монтиран теглич, няма проблем да прикачвате на него специален багажник за велосипеди. Те обикновено се произвеждат от производителите на теглителните устройства и можете да си ги осигурите комплект (ако нямате монтиран теглич). Произвеждат се за различен брой колела. Закрепването е бързо и лесно, надеждно и сигурно. Самите багажници са много леки и красиви. Изчислени са за най-тежките велосипеди – при това заедно с калта и мръсотията по тях след екстремно каране. В повечето случаи имат изнесени светлини и място за номера, за да нямате проблем с контролните органи. Фабрично е монтирана електроинсталация, която само трябва да вържете. Когато с тях превозвате байковете си, не се нарушава обтекаемостта на автомобила и не се вдига разходът. Осигурявате си комфорт, удобство и надеждно транспортиране на любимите велосипеди. Как да изберете вашия вариант
  • На първо място вероятно ще отчетете дали вече имате монтиран багажник на покрива или теглич.
  • После се съобразете с това, колко скъпи велосипеди превозвате, колко броя и колко често, по какви пътища?
  • Уточнете бюджета, който сте склонни да отделите и сметнете какво можете да си позволите с него.
  • Премислете всички предимства, които имате в единия и в другия случай.
Ако достъпната ви информация е недостатъчна, за да вземете своето решение, свържете се с нас и ние с удоволствие ще ви консултираме.
Back to top