Монтаж, връщане, гаранция

Гарантиран монтаж в партньорски сервиз

Уважаеми клиенти,
предлагаме монтиране на закупения от нас теглич (електроинсталация, електронен модул и всичко необходимо към тях) на Вашия автомобил. Опитът, с който разполагаме може да гарантира качествения монтаж с внимание към детайла.
За Ваше удобство е възможно предварително да се уговори ден и час за извършването му.
За повече информация относно партньорските ни сервизи по градове, моля свържете се с нас – контакти.

Връщане при несъответствие

При закупен от нас теглич и възникване на несъответствие между него и автомобила, Вие може да ни го върнете и да бъде заменен с правилния такъв.
Важно е при поръчването на теглича да предоставите точна информация за Вашия автомобил – марка, модел, модификация, година, двигател, задвижване и други при нужда, за да може ние да Ви изпратим теглича точно за Вашия автомобил.
Може да разгледате нашия каталог с тегличи, който разполага със снимки, за да видите как би стоял на Вашия автомобил – каталог.

Гаранция

Всеки закупен от нас теглич е със задължителната по закон гаранция без значение дали сте го поръчали по електронен път или сте го закупили на място от магазина ни, намиращ се на адрес в гр. Пловдив, ул. Васил Левски 48.
Покупката е придружена с нужните документи, както и при желание на клиента се издава фактура. За ваше улеснение, поръчката може да бъде направена и по телефон – 032 / 205 005.